Сковорідка BRS-P26

Сковорідка BRS-P26
Виробник:BRS
Модель:BRS-P26
Наявність: Є в наявності
  • 1140.00₴
  • Без ПДВ: 1140.00₴

Опис Сковорідка BRS-P26

Сковорідка BRS-p26 і їхати – багатофункціональна. У неї складна конструкція, і основна особливість – наявність антипригарного покриття. Їжа не буде пригорати і прилипати до стінок посуду під час кулінарного процесу. Цю сковорідку дуже зручно транспортувати, і вона займає не так багато місця. Ручка вироби і петля на кришці виготовлені з харчового силікону.

BRS-p26 і їхати оптимальна для застосування в активному відпочинку, для туристичної діяльності. Її можна ставити на газовий пальник в польових умовах, і готувати їжу, коли ви вибралися на пікнік або в похід.

Зроблений посуд зі сплаву алюмінію. Такий матеріал в складі дає сковорідці міцність і стійкість до різного роду зовнішніх факторів. Складна сковорода довго буде служити користувачеві. Алюмінієвий сплав є абсолютно безпечним з екологічної точки зору. BRS-p26 і їхати – це прекрасне рішення для застосування на відпочинку в оточенні природи. За допомогою такої зручною і практичною сковорідки ви завжди зможете приготувати собі улюблені страви. Їжа буде особливо смачною під час трапези на свіжому повітрі.

Сковорода моделі BRS-p26 і їхати має наступні габарити: її діаметр досягає 26 сантиметрів, товщина становить 2,6 міліметра, а глибина – 9 сантиметрів. Такі компактні розміри зручні, щоб використовувати посуд в похідних умовах.

Характеристики:

компактна доладна сковорідка для туризму, активного відпочинку;
є антипригарне покриття;
екологічно безпечна модель;
ручка і петля на кришці виготовлені з харчового силікону;
сковорода зручно складається, займає небагато місця;
зроблена із застосуванням надійного сплаву алюмінію;
міцна, стійка до зношування;
діаметр досягає 26 сантиметрів;
товщина – 2,6 міліметра;
глибина – 9 сантиметрів.

Характеристики Сковорідка BRS-P26

Technical
Бренд BRS
Вид товару Сковороди
Колір Чорний
Задати питання про товар
 

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук