Ніж Ganzo G620B-2, чорний, травлення

Ніж Ganzo G620B-2, чорний, травлення
Виробник:Ganzo
Модель:G620B-2
Наявність: Out Of Stock
  • 300.00₴
  • Без ПДВ: 300.00₴

Опис Ніж Ganzo G620B-2, чорний, травлення

Складаний туристичний ніж Ganzo G620 з травленням на клинку - це красивий і корисний подарунок. В першу чергу, увагу привертає його дизайн. Клинок ножа хромового кольору з візерунковим травленням по всій поверхні. А рукоятка зроблена «хвилями» з міцного пластику.

Ще більш привабливою покупка ножа Ganzo G620 здається після вивчення його технічних характеристик. Для клинка виробники використовували широко поширену в ножовій індустрії нержавіючу сталь марки 440. Зроблений з неї ніж цілком витримає щоденне використання і прослужить довгі роки. Довжина леза в моделі Ganzo G620 становить 88 мм, а його товщина по обуху - 3 мм. Це клинок з заточкою прямого типу - універсальний варіант для використання в туристичному поході. Крім того, такий ніж нескладно самостійно підгострити в польових умовах.

Експлуатаційні властивості рукоятки також на високому рівні. Адже термопластична смола ABS, з якої вона виготовлена, характеризується високою міцністю і еластичністю, стійкістю до хімічного впливу, добре себе показала в умовах екстремально високих і низьких температур.

Оскільки ніж Ganzo G620 - складаний, він не займе багато місця серед туристичного інвентарю. За допомогою металевої кліпси, ніж можна прикріпити на ремінь або до лямок рюкзака. А надійний замок типу Liner lock повністю виключає можливість випадкового розкриття ножа або ж навпаки - закриття в процесі експлуатації.

Особливості:

клинок виготовлений зі сталі марки 440;
накладки на рукоятку з пластику ABS;
заточка прямого типу;
хромовий клинок з травленням;
лезо завдовжки 8,8 см;
загальна довжина розкритого ножа становить 20,5 см;
вага ножа становить 110 г.

Характеристики Ніж Ganzo G620B-2, чорний, травлення

Technical
Бренд Ganzo
Довжина леза 8-9см
Колір леза Чорне
Країна China
Марка сталі 440С
Тип ріжучої кромки Гладка
Задати питання про товар
 

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук